Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

Sebelum & Selepas: Sebuah Gudang Renovated di Brooklyn

Anonim

Apabila Mihalis mendapati gudang kayu ini, ia telanjang dan mentah. Pintu kayu lama diperlukan untuk pergi. Lantai belum selesai Ruang itu gelap. Menjadi sangat berguna, Mihalis mengambil cabaran itu dan mengubah semula ruang Brooklyn yang membosankan ini menjadi gua yang damai.

House Tour → Amandine & Mihalis 'Quirky Diubahsuai Warehouse Brooklyn

Dia menukar pintu lama ke pintu automatik, dicat lantai dan dinding, dan membina rak terapung.

The mezzanine di bahagian belakang sudah ada. Apa yang dia perlukan hanyalah sedikit imaginasi dan kesabaran.

Bahagian belakang ruang telah diubah menjadi bilik tidur dan boudoir. Tumbuh-tumbuhan menambah banyak kehidupan ke gudang lama, sementara jalanan mencari dan brikolage berfungsi sihir mereka.

House Tour → Amandine & Mihalis 'Quirky Diubahsuai Warehouse Brooklyn